Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Бубина-12v THERMO KING

Начало » Резервни части за TERMO KING » Бубина-12v THERMO KING


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Бубина-12v THERMO KINGЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Бубина-12v THERMO KING:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg