Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Алтернатор THERMO KING UTS 41-2705

Начало » Резервни части за TERMO KING » Алтернатор THERMO KING UTS 41-2705


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Алтернатор THERMO KING UTS 41-2705Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Алтернатор THERMO KING UTS 41-2705:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg