Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Алтернатор THERMO KING KD/MD/RD TDII/TS300/TS500 41-2194

Начало » Резервни части за TERMO KING » Алтернатор THERMO KING KD/MD/RD TDII/TS300/TS500 41-2194


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Алтернатор THERMO KING KD/MD/RD TDII/TS300/TS500 41-2194Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Алтернатор THERMO KING KD/MD/RD TDII/TS300/TS500 41-2194:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg