Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Съединител Carrier Supra 422/444/450 50-60209-00

Начало » Резервни части за Carrier » Съединител Carrier Supra 422/444/450 50-60209-00


компресор Carrier

Резервни части за Carrier: Съединител Carrier Supra 422/444/450 50-60209-00Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Съединител Carrier Supra 422/444/450 50-60209-00 :Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg