Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Соленоид старт-стоп Carrier ULTRA

Начало » Резервни части за Carrier » Соленоид старт-стоп Carrier ULTRA


компресор Carrier

Резервни части за Carrier: Соленоид старт-стоп Carrier ULTRAЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Соленоид старт-стоп Carrier ULTRA:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg