Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Сензор температура TERMO KING NON GRANDE MD/TS/RD SL400

Начало » Резервни части за TERMO KING » Сензор температура TERMO KING NON GRANDE MD/TS/RD SL400


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Сензор температура TERMO KING NON GRANDE MD/TS/RD SL400Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Сензор температура TERMO KING NON GRANDE MD/TS/RD SL400:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg