Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Кондензатор GAH THERMO KING TERMO KING

Начало » Резервни части за TERMO KING » Кондензатор GAH THERMO KING TERMO KING


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Кондензатор GAH THERMO KING TERMO KINGЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Кондензатор GAH THERMO KING TERMO KING:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg