Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Компресор TERMO KING X426

Начало » Резервни части за TERMO KING » Компресор TERMO KING X426


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Компресор TERMO KING X426Запитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Компресор TERMO KING X426:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg