Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Комплект гарнитури двигател TERMO KING

Начало » Резервни части за TERMO KING » Комплект гарнитури двигател TERMO KING


компресор TERMO KING

Резервни части за TERMO KING: Комплект гарнитури двигател TERMO KINGЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Комплект гарнитури двигател TERMO KING:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg