Хладилни системи, инсталации и сервиз за пикапи, бусове и камиони

Тел.: 0887 322 950

Бубина старт стоп Carrier

Начало » Резервни части за Carrier » Бубина старт стоп Carrier


компресор Carrier

Резервни части за Carrier: Бубина старт стоп CarrierЗапитване, поръчка, монтаж и сервиз на
Бубина старт стоп Carrier:Телефон: 0887 322 950

e-mail: bulfrigo.g@abv.bg